Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  BTECH Nyheder

25.01.2018 | Navne

Dafni Avgoustaki - ny ph.d.-studerende på BTECH

Her kan du møde instituttets nye ph.d.-studerende, Dafni Avgoustaki. Hun kommer fra Grækenland og glæder sig til at tage fat på sit ph.d.-studie. Her skal hun forske i perspektiverne ved plantedyrkning i bymiljøer.

Foto: Camilla Brodam Thorsager

23.01.2018 | Navne

Camilla Brodam Thorsager - ny kommunikationspartner med solid erfaring

Camilla Brodam Thorsager er pr. 1. februar ansat som instituttets nye kommunikationspartner. Hun skal arbejde med at styrke instituttets kommunikationsindsats og skabe øget opmærksomhed omkring vores uddannelser.

Håbet er, at partnerskabet bidrager til at gøre vedvarende energi billigere og mere udbredt. Foto: Colourbox

23.01.2018 | Forskningsnyhed

BTECH i internationalt energisamarbejde

Forskere fra Center for Energiteknologi på BTECH har netop indgået et strategisk partnerskab med nogle af verdens førende klimaaktører. Formålet med samarbejdet er at undersøge, hvordan man ved hjælp af mere sofistikerede meteorologiske metoder bedre kan udnytte vedvarende energikilder - og dermed i sidste ende gøre vedvarende energi billigere og…

Amjad Naveed. Foto: Amjad Naveed

27.11.2017 | Navne

Portræt: Amjad Naveed

Med en baggrund i Pakistan, men bopæl i Danmark siden 2012 og en ph.d. i økonomi ved Syddansk Universitet og en kandidatuddannelse i økonomi fra Aarhus Universitet er Amjad Naveed godt rustet til arbejdet på BTECH, hvor han skal fokusere på arbejdsproduktivitet, arbejdskraftens mobilitet og strukturel forandring.

Dimitrios Apostolou

30.10.2017 | Navne

Portræt: Dimitrios Apostolou

Dimitrios Apostolou kommer fra Grækenland og arbejder på BTECH med at evaluere et mobilt system til produktion og lagring af brint og dets evne til at tanke brintdrevne cykler op.

02.10.2017 | Administrative forhold, Aarhus BSS

Eksamensplanlægning: Ny arbejdsdeling mellem Studieadministrationen og Institutsekretariatet

Agnieszka Radziwon.

02.10.2017 | Navne

Portræt: Agnieszka Radziwon

Positiv omtale af instituttet og en oplevelse af at BTECH matchede både interesser og værdier fik Agnieszka til at vælge at søge hertil.

27.09.2017 | Administrative forhold

I forbindelse med harmoniseringen af snitflader og arbejdsgange på Aarhus BSS er en del eksamensrelaterede opgaver flyttet fra Studieadministrationen til Institutsekretariatet. Der er nu afholdt overdragelsesmøder, og fordelingen fremover ser ud som følger:

Marco Rodrigues Dos Santos

22.08.2017 | Aarhus BSS

Portræt: Marco Rodrigues Dos Santos

"Jeg tror på, at livet begynder der, hvor min komfortzone ender", sådan siger Marco som forklaring på, at han har rejst meget og valgt et liv langt væk fra familien i Portugal.

Dorthe Døjbak Håkonsson. Foto: AU Foto

17.05.2017 | Navne , Aarhus BSS

Dorthe Døjbak Håkonsson bliver nyt medlem af ATV

Professor Dorthe Døjbak Håkonsson (BTECH) er netop blevet udnævnt som nyt medlem af Akademiet for Tekniske Videnskaber (ATV) på baggrund af sin forskning.

Viser resultater 1 til 10 ud af 179

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste