Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  BTECH Nyheder

Amjad Naveed. Foto: Amjad Naveed

27.11.2017 | Navne

Portræt: Amjad Naveed

Med en baggrund i Pakistan, men bopæl i Danmark siden 2012 og en ph.d. i økonomi ved Syddansk Universitet og en kandidatuddannelse i økonomi fra Aarhus Universitet er Amjad Naveed godt rustet til arbejdet på BTECH, hvor han skal fokusere på arbejdsproduktivitet, arbejdskraftens mobilitet og strukturel forandring.

Dimitrios Apostolou

30.10.2017 | Navne

Portræt: Dimitrios Apostolou

Dimitrios Apostolou kommer fra Grækenland og arbejder på BTECH med at evaluere et mobilt system til produktion og lagring af brint og dets evne til at tanke brintdrevne cykler op.

02.10.2017 | Administrative forhold, Aarhus BSS

Eksamensplanlægning: Ny arbejdsdeling mellem Studieadministrationen og Institutsekretariatet

Agnieszka Radziwon.

02.10.2017 | Navne

Portræt: Agnieszka Radziwon

Positiv omtale af instituttet og en oplevelse af at BTECH matchede både interesser og værdier fik Agnieszka til at vælge at søge hertil.

27.09.2017 | Administrative forhold

I forbindelse med harmoniseringen af snitflader og arbejdsgange på Aarhus BSS er en del eksamensrelaterede opgaver flyttet fra Studieadministrationen til Institutsekretariatet. Der er nu afholdt overdragelsesmøder, og fordelingen fremover ser ud som følger:

Marco Rodrigues Dos Santos

22.08.2017 | Aarhus BSS

Portræt: Marco Rodrigues Dos Santos

"Jeg tror på, at livet begynder der, hvor min komfortzone ender", sådan siger Marco som forklaring på, at han har rejst meget og valgt et liv langt væk fra familien i Portugal.

Dorthe Døjbak Håkonsson. Foto: AU Foto

17.05.2017 | Navne , Aarhus BSS

Dorthe Døjbak Håkonsson bliver nyt medlem af ATV

Professor Dorthe Døjbak Håkonsson (BTECH) er netop blevet udnævnt som nyt medlem af Akademiet for Tekniske Videnskaber (ATV) på baggrund af sin forskning.

Muhammad Bilal.

01.05.2017 | Navne

Portræt: Muhammad Bilal

Muhammad Bilal er netop ansat på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, hvor han skal arbejde med at bringe GNSS-teknologien tættere på virksomhederne. Oprindeligt er han fra Pakistan. Læs mere om Muhammad herunder.

Rasmus Jørgensen og direktøren i Jyden, Jens Agergaard.

04.04.2017 | Uddannelsesnyhed

Samarbejde med virksomhed under studiet fører til job

Rasmus Jørgensen er uddannet Cand. Polyt. fra Aarhus BSS ved Aarhus Universitet og har været i et samarbejde med virksomheden Jyden under hele uddannelsesforløbet. Nu er han fastansat, og det er ikke tilfældigt.

03.04.2017 | Aarhus BSS

OFF-CAMPUS UNDERVISNINGSDAG I AARHUS

Den 20. marts 2017 begav alle kandidatstuderende fra cand.polyt.-uddannelsen sig afsted til DOKK1 til en forelæsning om “smart cities”. Stedet var centrum for aktiviteterne omkring Smart Aarhus (http://www.smartaarhus.dk/), og nærmere bestemt Aarhus City Lab (http://www.smartaarhus.dk/node/214).

Viser resultater 1 til 10 ud af 176

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste