Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  BTECH Nyheder

25.01.2016 | Medarbejdere

5 fordele ved det nye Aarhus BSS-website

Mandag den 25. januar går det nye bss.au.dk i luften med en række forbedringer. Vi har her listet de fem største fordele ved det nye website i forhold til det tidligere.

29.09.2015 | Medarbejdere

Aarhus Universitet har revideret reglerne om eksamenssnyd.

En af ændringerne er, at manglende markering af citater fremadrettet skal betragtes som eksamenssnyd.

29.09.2015 | Medarbejdere

Nye visitkort kan nu bestilles

Fra dags dato kan medarbejdere ved Aarhus BSS bestille visitkort med nyt logo ved Rosendahls-Schultz.

Thomas Pallesen tiltrådte som dekan for Aarhus BSS den 1. juli 2015. Foto: Lars Kruse, AU.

10.08.2015 | Reception

Tiltrædelsesreception for dekan Thomas Pallesen, Aarhus BSS

I anledning af Thomas Pallesens tiltrædelse som dekan på Aarhus BSS vil Aarhus Universitet gerne invitere til reception den 31. august.

20.04.2015 | Nyt fra ledelsen, Medarbejdere

Nyt navn og logo bringes nu i spil!

Navnet ”Aarhus BSS” og det nye logo er nu i gang med at blive implementeret. Alle medarbejdere skal selv sørge for at ændre mailsignatur og hente de midlertidige skabeloner til Word og PowerPoint.

14.10.2014 | Nyt fra ledelsen

3-årig EQUIS akkreditering til business aktiviteterne på BSS

School of Business and Social Sciences (BSS) har netop modtaget officiel bekræftelse på, at fakultetet har fået en 3-årig EQUIS-akkreditering fra EFMD for de aktiviteter, der ligger i Institut for Marketing og Organisation, Institut for Erhvervskommunikation og Institut for Økonomi.

19.06.2014 | Forskningsnyhed

Ny mulighed for match-making med sydafrikanske universiteter

Som forsker på BSS kan du nu søge om startkapital på op til 30.000 kr. til nye forskningsprojekter med de to sydafrikanske universiteter, University of Cape Town og Witwatersrand University, Johannesburg.

20.02.2014 | Nyt fra ledelsen

Rektor: En svær tid er foran os

Besparelserne på Aarhus Universitet kommer til at ramme omkring 350 medarbejdere, herunder ca. 190 påtænkte afskedigelser og 160 frivillige fratrædelser. Rektor understreger, at AU står foran en svær tid.

07.02.2014 | Forskningsnyhed

Internationale Fellowships er nu åbne for ansøgning

Aarhus Institute of Advanced Studies (AIAS), Aarhus Universitet, åbner nu for ansøgning til 25 internationale Fellowships. AU-forskere opfordres til at inddrage deres internationale netværk.

07.02.2014 | Aarhus BSS

Der er brug for din forskning, dine erfaringer og idéer!

FOOD IN THE FUTURE bliver temaet for Forskningens Døgn 2014 på AU. Vil du præsentere dit forskningsområde ”i øjenhøjde” og gøre fredag den 25. april til en sjov og lærerig oplevelse for almenbefolkningen i og omkring Aarhus?

Viser resultater 1 til 10 ud af 47

1 2 3 4 5 Næste