Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  BTECH Nyheder

Nyheder

07.02.2014 | Aarhus BSS, Medarbejdere

Arbejdet med institutionsakkrediteringen er gået i gang på AU

Efter en ændring i akkrediteringsloven i 2013 er det ikke længere de enkelte uddannelser men Aarhus Universitet som samlet institution, der skal akkrediteres for fremadrettet at kunne oprette nye uddannelser og uddannelsesudbud.

04.02.2014 | Aarhus BSS

Ny undersøgelse af kvalitet i ph.d.-forløb

Aarhus Universitet har netop færdiggjort en dybdegående undersøgelse af kvaliteten i universitetets ph.d.-forløb. Undersøgelsen skal bruges til at udvikle ph.d.-uddannelsen.

03.02.2014 | Aarhus BSS

Debat med Morten Østergaard er aflyst

På grund af ministerrokaden er debatarrangementet med Morten Østergaard den 3. februar kl 10.30 desværre aflyst. Arrangørerne vender tilbage hurtigst muligt med et nyt tidspunkt – og en ny minister.

02.12.2013 | Aarhus BSS

Advarsel mod phishingmail

Aarhus Universitet står i øjeblikket overfor et alvorligt phishing-problem, og har brug for alle medarbejdere og studerendes hjælp til at komme det til livs. Du må ALDRIG oplyse dit brugernavn og/eller password til andre, heller ikke internt på AU.

29.11.2013 | Forskningspolitik

Søg opstartsmidler til dit forskningsprojekt

AU inviterer forskere fra alle fire fakulteter til at indgå i forskningsprojekter, der skal undersøge betydningen af Aarhus som europæisk kulturhovedstad 2017.

17.09.2013 | Aarhus BSS

Feedback fra AMBA efter besøget på BSS

AMBA-panelets medlemmer udtrykte efter deres besøg på BSS stor tilfredshed med bl.a. forskningstyngden og feedbacken fra studerende og aftagere, men panelet har også udpeget nogle områder, som skal justeres for at leve fuldt og helt op til AMBA’s akkrediteringskrav.

01.08.2013 | Aarhus BSS

BSS modtager AACSB-akkreditering

Den anerkendte akkrediteringsinstitution AACSB meddeler, at School of Business and Social Sciences (BSS) nu må kalde sig en AACSB-akkrediteret business school. Akkreditering er et stort skridt på vejen i bestræbelserne på at blive en triple crown-akkrediteret business school med kvalitetsstempel fra AACSB, EQUIS og AMBA.

02.07.2013 | Administrative forhold

AV-udstyr klar til studiestart

Fremover er det AU IT der står for al drift og support af AV-udstyr på Aarhus Universitet, herunder indkøb af AV-udstyr. Hen over sommeren vil AU IT sikre, at alt AV-udstyr i undervisningslokaler og auditorier er klar til studiestart. Desuden tilbydes alle undervisere en gennemgang i brugen af AV-udstyr.

26.06.2013 | Nyt fra ledelsen

AACSB-besøget er nu afsluttet

Akkrediteringspanelet fra AACSB har besøgt og besigtiget BSS siden i søndags og har onsdag middag forladt Aarhus igen efter den afsluttende tilbagemelding til dekanatet. BSS modtager den endelige akkrediteringsindstilling til efteråret.

12.06.2013 | Koncert / optræden, Aarhus BSS, Arrangement

Se billederne fra Fakultetsfesten på BSS

Fredag den 7. juni afholdt BSS den årlige Fakultetsfest. Først med prisoverrækkelser og taler i Aulaen og derefter middag, koncert og fest på Fuglesangs Allé.

Viser resultater 11 til 20 ud af 47

Forrige 1 2 3 4 5 Næste

18130 / i28