Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  BTECH Nyheder

Nyheder

18.12.2014 | Medarbejdere

KASK-projekt har højnet kvaliteten

AU Herning har de sidste to år været med i projektet KASK – skandinavisk innovationskultur, der har været finansieret af EU-midler og slutter ved udgangen af 2014. Det har været en proces, hvor nye tiltag er blevet udviklet og eksisterende praksis er blevet gået efter i sømmene.

17.12.2014 | Medarbejdere

Ansøgning om nye resultatkontrakter

Der er sendt ansøgninger afsted omkring nye resultatkontrakter med AU Hernings samarbejdskommuner.

19.11.2014 | Nyt fra ledelsen

AMBA-akkreditering til School of Business and Social Sciences

School of Business and Social Sciences har modtaget AMBA-akkrediteringen fra den anerkendte akkrediteringsinstitution, som akkrediterer MBA-uddannelser.

14.10.2014 | Nyt fra ledelsen

3-årig EQUIS akkreditering til business aktiviteterne på BSS

School of Business and Social Sciences (BSS) har netop modtaget officiel bekræftelse på, at fakultetet har fået en 3-årig EQUIS-akkreditering fra EFMD for de aktiviteter, der ligger i Institut for Marketing og Organisation, Institut for Erhvervskommunikation og Institut for Økonomi.

01.10.2014 | Medarbejdere

"Rundvisning" hos AU Hernings forretningsingeniører i Navitas

AU Hernings ansatte og studerende på forretningsingeniørspecialiseringen er flyttet ind i det nye Navitas-byggeri på havnen i Aarhus. Her kan du via en lille fotosamling se de nye omgivelser.

01.09.2014 | Medarbejdere

God stil på menuen i Herning

En grundig anmeldelse kræver sin research. Så Omnibus’ to anmeldere satte maveskindet under voldsomt pres og spiste sig gennem en stor del af det brede sortiment hos kantinen i AU Herning.

04.07.2014 | Forskningsnyhed

Pris og international anerkendelse til forsker fra AU Herning

Aarhus Universitet var forleden vært ved den globale PMA-konference sammen med University of Cambridge i England, og i den forbindelse vandt adjunkt Jacob Brix fra AU Herning prisen for den bedste videnskabelige artikel inden for innovationsområdet.

AU kanaliserer i 2014 seed money til at sætte konkrete samarbejder mellem AU og forskere fra Sydafrika i gang.

19.06.2014 | Forskningsnyhed

Ny mulighed for match-making med sydafrikanske universiteter

Som forsker på BSS kan du nu søge om startkapital på op til 30.000 kr. til nye forskningsprojekter med de to sydafrikanske universiteter, University of Cape Town og Witwatersrand University, Johannesburg.

02.06.2014 | Medarbejdere

AU Herning overgår til det fælles planlægningssystem Syllabus

Fra det kommende semester overgår AU Herning til det fælles planlægningssystem Syllabus. Resten af BSS begyndte allerede at bruge systemet i 2012, og nu overgår AU Herning også til det fælles planlægningssystem.

Jacob Kjær Eskildsen overtager posten som institutleder på AU Herning den 1. juni.

01.05.2014 | Medarbejdere

Herningenser ny institutleder på AU Herning

Jacob Kjær Eskildsen bliver den nye institutleder på AU Herning til juni. Han er født og opvokset i Herning og er selv uddannet på AU Herning (tidligere Midtjysk Handelshøjskolecenter). Det bliver dermed en stedvant institutleder, der sætter sig i spidsen for instituttet efter Michael Evan Goodsite.

Viser resultater 51 til 60 ud af 171

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

18130 / i28