Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  BTECH Nyheder

Nyheder

05.02.2015 | Arrangement

Campus Herning Forum

Få en opdatering på, hvad der skete på Campus Herning Forum.

Vinterdimittender ved AU Herning fik overrakt deres diplomer ved en ceremoni den 30. januar 2015. Her ses GMM-dimittenderne, hvor 8 ud af 15 studerende havde fået et flot 12-tal til eksamen. Foto: BSS Kommunikation
Chief Technology Officer Rene Balle ved KK Wind Solutions A/S holdt dimissionstale. Foto: BSS Kommunikation
Årets festtaler og vinterdimittend var Julia Pauli. Hun fik ros for sit bidrag til studiemiljøet og arbejde som studievejleder. Hun blev beskrevet som målrettet, opsøgende og inddragende i forhold til arbejdet med sin metorvirksomhed, og i det hele taget arbejdede hun seriøst og dedikeret med sin GMM-uddannelse. Foto: BSS Kommunikation
Johnny Oliviera Møller (til højre) vandt prisen for bedste opgave på GMM-uddannelsen. Foto: BSS Kommunikation
Efter ceremonien var AU Herning vært ved en reception for dimittenderne og deres venner og familie. Foto: BSS Kommunikation

04.02.2015 | Offentligheden/ Pressen

Vinterdimission: Dette er ikke afslutningen, det er bare begyndelsen

Familie, venner, undervisere og virksomhedsledere var mødt op for at fejre de 133, der har færdiggjort deres ingeniøruddannelse, HD og diplom i ledelse på AU Herning fredag den 30. januar.

Bevilling til Center for Energiteknologi. Foto: Colourbox.

04.02.2015 | Forskningsnyhed

Bevilling til Center for Energiteknologi

Økonomi-og Erhvervsudvalget har netop bevilget 750.000 kr. i 2015 til innovation og ny teknologi til Center for Energiteknologi.

18.12.2014 | Medarbejdere

KASK-projekt har højnet kvaliteten

AU Herning har de sidste to år været med i projektet KASK – skandinavisk innovationskultur, der har været finansieret af EU-midler og slutter ved udgangen af 2014. Det har været en proces, hvor nye tiltag er blevet udviklet og eksisterende praksis er blevet gået efter i sømmene.

17.12.2014 | Medarbejdere

Ansøgning om nye resultatkontrakter

Der er sendt ansøgninger afsted omkring nye resultatkontrakter med AU Hernings samarbejdskommuner.

19.11.2014 | Nyt fra ledelsen

AMBA-akkreditering til School of Business and Social Sciences

School of Business and Social Sciences har modtaget AMBA-akkrediteringen fra den anerkendte akkrediteringsinstitution, som akkrediterer MBA-uddannelser.

14.10.2014 | Nyt fra ledelsen

3-årig EQUIS akkreditering til business aktiviteterne på BSS

School of Business and Social Sciences (BSS) har netop modtaget officiel bekræftelse på, at fakultetet har fået en 3-årig EQUIS-akkreditering fra EFMD for de aktiviteter, der ligger i Institut for Marketing og Organisation, Institut for Erhvervskommunikation og Institut for Økonomi.

01.10.2014 | Medarbejdere

"Rundvisning" hos AU Hernings forretningsingeniører i Navitas

AU Hernings ansatte og studerende på forretningsingeniørspecialiseringen er flyttet ind i det nye Navitas-byggeri på havnen i Aarhus. Her kan du via en lille fotosamling se de nye omgivelser.

01.09.2014 | Medarbejdere

God stil på menuen i Herning

En grundig anmeldelse kræver sin research. Så Omnibus’ to anmeldere satte maveskindet under voldsomt pres og spiste sig gennem en stor del af det brede sortiment hos kantinen i AU Herning.

04.07.2014 | Forskningsnyhed

Pris og international anerkendelse til forsker fra AU Herning

Aarhus Universitet var forleden vært ved den globale PMA-konference sammen med University of Cambridge i England, og i den forbindelse vandt adjunkt Jacob Brix fra AU Herning prisen for den bedste videnskabelige artikel inden for innovationsområdet.

Viser resultater 61 til 70 ud af 183

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

18130 / i28