HACKATHON i samarbejde med B8 og Alexandra instituttet

Institut for Forretningsudvikling og Teknologi afholder i samarbejde med B8 og Alexandrainstituttet et Hackathon med et hold studerende, som skal bruge dagen på at teste og udvikle nye idéer til, hvordan den nye teknologi kan omsættes til praktisk viden og en forretningsmodel, som vi kan bruge i fremtiden.

01.11.2017 | Tine Bagger Christiansen

Dato tor 02 nov
Tid 09:00 16:30
Sted Incuba, Bygning 5524, Kontor nummer 147, Åbogade 15, 8200 Aarhus N

Tingenes internet – internet of things – IoT. Den nye teknologi kommer til at tegne fremtidens arbejdsplads. Ved B8 – Work Smarter er vi i fuld gang med at lancere en ny bordserie, som er gjort klar til IoT-teknologi og skal hjælpe virksomheder med at samle data, der kan bruges til at optimere forretningen og forholdene for medarbejderne. Men selvom produktet står færdigt, stopper udviklingen ikke. I samarbejde med Alexandra Instituttet og Institut for Forretningsudvikling og Teknologi v. Aarhus Universitet afholder vi derfor Hackathon med et hold studerende, som skal bruge dagen på at teste og udvikle nye idéer til, hvordan den nye teknologi kan omsættes til praktisk viden og en forretningsmodel, som vi kan bruge i fremtiden.

Hackathon afholdes den 2. november ved Incuba, hvor vi starter dagen med at præsentere bordet og vores vision for de studerende, inden får lov at kigge nærmere på produktet, mens de udvikler deres idéer.

Hvis I kunne have interesse i at komme med på dagen og opleve, hvordan unge mennesker udvikler forretningsidéer til fremtidens arbejdsmarked, så hører vi meget gerne fra jer.

Udtalelser:
“Working with Digital Technologies such as the Internet of Things is a top priority in all types of businesses, small or large and regardless of the sector. At the Centre for Business Development we are doing exactly that and we are excited to be collaborating with B8 and the Alexandra Institute on this Hackathon to work with new technologies and business concepts with our students.”
- Mirko Presser, Associate Professor and Deputy Director for the Centre for Business Development.

Tid og sted:
2. november, klokken 09:00-16:30
Incuba, Bygning 5524, Kontor nummer 147, Åbogade 15, 8200 Aarhus N

Program for dagen:
09:00 Velkommen v. Mirko Presser, Aarhus Universitet
09:15 Virksomheden, konceptet og opgaven v. Toke Lambek, B8 – Work Smarter
09:45 Gennemgang af teknisk setup v. Lasse Steenbock, Alexandra Instituttet
10:00 Start på Hacking
15:00 Afslutning af Hacking og forberedelse af præsentationer
15:45 Hver gruppe præsenterer deres resultater for B8 (10min per gruppe)
16:15 Evaluering af resultaterne og kåring af Hackathons vinderhold

Kontaktpersoner: