Nyheder

27.06.2012 | Medarbejdere

Ny procedure for indtastning af personoplysninger

Proceduren for redigering af personstamdata i PURE er ændret. Det er nu en række persondataredaktører, der varetager opgaven med at redigere oplysningerne.

26.06.2012 | Medarbejdere

Kurser til undervisere ved BSS

Ønsker du at blive bedre til at vejlede, til at undervise store hold eller til PowerPoint og ’klikkere’, så er der hjælp at hente hos Center for Undervisning og Læring, som også tilbyder mange andre kurser.

20.06.2012 | Medarbejdere

Status på overgangen til det fælles mail- og kalendersystem

Alle medarbejdere på AU er ved at blive flyttet over i et nyt fælles mail- og kalendersystem. Det er en kompliceret opgave, som kræver et stort logistikarbejde. AU IT prioriterer sikker drift, og planlægger flytningerne i et tempo, som sikrer, at alle medarbejdere kan få den nødvendige support.

19.06.2012 | Medarbejdere

AU IT strammer op på telefonsikkerheden

Med indførelsen af det nye mailsystem bliver der også strammet op på sikkerheden for dem, der tjekker mail og kalender på mobilen. Irriterende, men nødvendigt, siger informationssikkerhedschefen.

14.06.2012 | Medarbejdere

Meget begrænset it på hele AU fra 22. juni

På grund af omfattende systemarbejde og opdateringer vil de fleste af universitetets it-services være utilgængelige fra fredag den 22. juni kl. 16.00 til kl. 06.00 den 23. juni.

12.06.2012 | Medarbejdere

Tidspunkt for efterårets lønforhandlinger ligger nu fast

Den overordnede tidsplanen for efterårets lønforhandlinger er nu fastlagt. Tidsplanen danner rammen om den lokale proces, der skal tilrettelægges af de respektive ledere og tillidsrepræsentanter (TR).

11.06.2012 | Medarbejdere

Har du samme password til LinkedIn og AU?

6,5 millioner passwords er blevet stjålet fra netværkstjenesten LinkedIn. Heldigvis bruger du ikke det password du har på LinkedIn på AU, eller...?