Inger Mørch Hauge i bestyrelsen i Midtjysk Lederforum

Uddannelseskoordinator Inger Mørch Hauge fra AU Herning er nyt bestyrelsesmedlem i Midtjysk Lederforum. Netværket med ca. 275 midtjyske ledere er dedikeret til at lede Midtjylland mod fortsat fremgang.

Inger Mørch Hauge

Uddannelseskoordinator Inger Mørch Hauge fra AU Herning blev på den netop afviklede generalforsamling i Midtjysk Lederforum valgt ind i bestyrelsen. Netværket arrangerer møder, som skal styrke dialogen og fremme relationerne mellem ledere på topniveau i det midtjyske område, og dermed styrker AU Herning i endnu højere grad kontakterne og relationerne til det omkringliggende erhvervsliv.

- Jeg synes, det var en spændende mulighed for AU Herning at være en aktiv og medvirkende del af dette forum, som specialiserer sig i at fremme erhvervslivet og vores lokalområde. Så det takkede jeg ’ja’ til, fortæller Inger Mørch Hauge.

AUHE og erhvervslivet
Inger Mørch Hauges bestyrelsespost er endnu et klart signal om, at AU Herning gerne vil være tæt på og samarbejde tæt med de midt- og vestjyske kommuner, virksomheder og fora. Således har der på det seneste været en del medieomtale af netop AU Hernings engagement og samarbejde med virksomheder og kommuner.

Du kan læse artiklerne her:

27.05.2013: Uni-studerende skal styrke jysk erhvervsliv

22.05.2013: AU Herning: 80 procent af de studerende får private job

 

Yderligere information

Inger Mørch Hauge
AU Herning
Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences

E-mail: ingerh@hih.au.dk 
Telefon: 8716 6983