Ismail Golgeci – Lektor

Efter at have boet i lande som England, Qatar, USA, Finland, Sverige, Polen og Ukraine har tyrkiskfødte Ismail Golgeci nu valgt at flytte familien til Herning for at arbejde som lektor ved BTECH. Her skal han både undervise og forske i blandt andet marketing og supply chain management.

Hvorfor har du valgt at arbejde på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi? 

Institut for Forretningsudvikling og Teknologi har en helt unik profil, som jeg finder meget interessant. Med en baggrund som industriel ingeniør er BTECH det oplagte sted for mig at udføre og udvikle min undervisning og forskning inden for marketing og supply chain management. 

Hvad er dit arbejdsområde, og hvad skal du arbejde med her?

Jeg har ret bred forskningsinteresse, men qua mine uddannelsesbaggrund som ingeniør og min erhvervserfaring, så er mit hovedfokus på marketing, supply chain management og international business. Det overordnede formål med min forskning er at udbrede viden omkring, hvordan virksomheder kan skabe økonomisk og social værdi på lokale såvel som internationale markeder.

På BTECH kommer jeg til at arbejde som lektor i marketing strategy, og jeg skal undervise i fagene Advanced Marketing Management og Management of Technology. 

Derudover håber jeg også, at jeg bliver vejleder for Ph.d.-studerende inden for mit forskningsfelt.

Hvad er din uddannelsesmæssige baggrund?

Jeg har en bachelorgrad i Industrial Engineering fra Yildiz Technical University i Tyrkiet og en kandidatgrad i Supply Chain Management fra Chalmers Tekniska Högskola i Sverige. Derudover har jeg en Ph.d. i International Marketing fra University of Vaasa i Finland. 

Hvad har du lavet før?

Jeg har haft mange forskellige lederstillinger og akademiske stillinger, før jeg blev ansat på Aarhus Universitet. Jeg har arbejdet i England, USA, Sverige, Qatar, Polen og Ukraine. 

Efter jeg havde afsluttet min bacheloruddannelse, fik jeg arbejde som markedsanalytiker inden for stål og maskineri i Polen og efterfølgende i Ukraine. Da jeg senere havde afsluttet min kandidatgrad i Supply Chain Management, fik jeg arbejde som Supplier Relationship Manager i Qatar. Jeg har fået meget af min akademiske erfaring igennem mit Ph.d.-studie på University of Tennessee og University of Vaasa, hvor jeg underviste og forskede på samme tid. Sidst men ikke mindst har jeg undervist i marketing på University of East Anglia og Norwich Business School. 

Vil du fortælle lidt om dig selv, din familie og din fritid?

Jeg er vokset op i en lille landsby i Taurusbjergene i den sydvestlige del af Tyrkiet. Jeg er derfor et stort naturmenneske og holder meget af at dyrke udendørs interesser som trekking og cykling. Jeg har en stor og international familie på fem medlemmer, som er født i fire forskellige lande. Jeg nyder rigtig meget af være far og prøver at bruge mest mulig af min tid sammen med mine sønner.