Lene Weyergang, ny kommunikationskonsulent

Hils på Lene, og bliv klogere på hendes arbejdsområder, faglige baggrund, fritidsinteresser mm. her.

Hvorfor valgte du at arbejde på BTECH?
Jeg valgte at takke ja til jobbet som kommunikationskonsulent på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, fordi det giver mig mulighed for at arbejde både strategisk og hands-on med alverdens discipliner inden for marketing og kommunikation. Jeg glæder mig til at udvikle og eksekvere effektive kampagner, der øger kendskabet til AU Herning og (forhåbentligt) skubber nye potentielle studerende vores vej.

Hvad er dit arbejdsområde?
Jeg kommer til at arbejde med, hvordan vi kommunikerer med og markedsfører os over for nuværende og potentielle studerende, erhvervslivet, samarbejdspartnere og andre interessenter. Mit primære fokus er at øge kendskabsgraden til AU Herning og rekruttere nye studerende til vores uddannelser.

Hvad er din baggrund?
Jeg er uddannet advokatsekretær, fordi jeg engang troede, at jeg skulle læse jura. Men det blev i stedet til en bachelor i Nordisk sprog og litteratur kombineret med en kandidatuddannelse i Retorik. Derefter arbejdede jeg i ni år som digital marketingkonsulent hos et web- og reklamebureau i Herning, hvor jeg havde ansvar for at udvikle, implementere og optimere marketingstrategier for danske og internationale virksomheder. Mine opgaver spændte bredt og varierede efter virksomhedernes behov. Lige fra strategiudvikling og content marketing til sociale medier, e-mailmarketing og effektmåling.

Vil du fortælle lidt om dig selv, din familie og fritid?
Når jeg har fri fra arbejde, ville jeg elske, hvis jeg kunne snuppe en hård træningssession i fitnesscenteret eller gå en lang tur i skoven og derefter slå benene op i sofaen med en varm kop kaffe eller et godt glas vin. Men sådan er hverdagen langtfra med tre små krudtugler på henholdsvis 6, 4 og 1 år, der kræver min fulde opmærksomhed, når jeg henter dem fra SFO, børnehave og vuggestue. Der er fuld fart på, og jeg elsker alt ved det. Herudover er jeg gift med Lasse på 8. år.