Nyheder

30.04.2012 | Medarbejdere

Nyt fra AU HR

Læs om lønforhandling 2012, ny psykolog-ordning, medarbejderudviklingssamtaler (MUS), tiltag på elevområdet og fælles retningslinjer for bl.a. fridage og befordringsfradrag.

30.04.2012 | Medarbejdere

Ingen it på hele AU den 2. maj om morgenen

På grund af omfattende systemarbejde og opdateringer vil alle universitetets it-services være utilgængelige om morgenen onsdag den 2. maj fra kl. 04.00 til 08.00.

19.04.2012 | Medarbejdere

Forsker var TV2-kommentator for en dag

Michael Evan Goodsite, professor og centerleder af AU Herning, var den 18. april klimaekspert og medkommentator ved TV2, under det uformelle EU-ministermøde om energi og klima i Horsens. Han er begejstret for oplevelsen, der blandt andet gav ham en bedre forståelse for journalisters arbejde.

16.04.2012 | Medarbejdere

Nye tiltag skal afhjælpe administrative problemer

Den administrative service til medarbejdere og studerende skal styrkes ved hjælp af en række nye tiltag, som man kan læse om i ugens nyhedsbrev fra universitetsledelsen. Se også notatet sidst i nyheden.

10.04.2012 | Medarbejdere, Studerende

Nyt webmagasin om undervisning og læring på trapperne

I denne uge modtager medarbejdere og studerende på BSS et nyt webmagasin i deres indbakke. Her kan man læse om den nyeste forskning inden for universitetspædagogik og om underviseres best practices i forhold til undervisning.

03.04.2012 | Medarbejdere

Administrativ støtte til eksterne forskningsmidler skal styrkes

Nyhedsbrev fra Universitetsledelsen melder, at den administrative støtte til forskere før, under og efter ansøgning af eksterne forskningsmidler skal styrkes.